Na een ´bonte avond´ een lange terugreis - Reisverslag uit Vriezenveen, Nederland van Daktari Avonturiers - WaarBenJij.nu Na een ´bonte avond´ een lange terugreis - Reisverslag uit Vriezenveen, Nederland van Daktari Avonturiers - WaarBenJij.nu

Na een ´bonte avond´ een lange terugreis

Door: Agaath

Blijf op de hoogte en volg Daktari

19 November 2011 | Nederland, Vriezenveen

Na donderdag avond onze bonte avond bescheiden te hebben gevierd, want na een dag op de boot/ danwel aan de kust word je toch wel moe, stonden we vrijdag rond 08.30 uur naast ons bedje. Tijd om onze tas in te pakken. Dit met gemengde gevoelens. Al enigzins aan de vrijheid gewend geraakt.. Maar natuurlijk zin om vrienden en familie weer te zien! En ook weer in je eigen luxe huis en bed te slapen. Eerst nog maar even een stevig ontbijt, nog een keer wentelteefjes van Monique! Mmmm lekker hoor, thuis maar weer op dieet. Nu nog even niet!! Alles even netjes gemaakt, even onder bed kijken, niets vergeten.. Check check, dubbbelcheck!
We hadden nog wat tijd over, dus nog maar even neuzen in de mooie antiekwinkels van Stellenbosch! En nog één keer naar Oom Samie Se Winkel! Want we hadden nog lang niet alles gezien. Nu toch maar iets verder richting het vliegveld gereden. Onderweg kwamen we langs wijnplantage Spier, waar trouwens nog veel meer te doen was. Even stoppen dan maar.. -Hadden we dit meer eerder geweten- Nu maar richting het vliegveld. Nadat Paul had gebeld met de verhuurmaatschappij van ´onze´ auto, konden we onze auto parkeren en de sleutels achterlaten bij een andere verhuurmaatschappij. Onze verhuurder zal daar dan de sleutels ophalen, zo hoefden wij niet tot 16.00 uur bij de auto te blijven wachten, maar konden we lekker gaan shoppen en lunchen op het vliegveld. Al met al vloog de tijd voorbij en voor we het wisten zaten we in het vliegtuig. Nu kwam het einde van onze reis toch dichterbij! Op naar Johannesburg, om daar nog wat meer avonturiers op te pikken. Van daaruit op naar Europa - Istanbul! Onderweg dus maar geprobeerd een beetje te slapen zodat we dit weekend thuis nog een beetje kunnen genieten voordat we aan het werk gaan. Rond 06.00 uur vanochtend landden we op Instanbul, even weer een uurtje wachten en toen door naar Schiphol! Eindelijk weer in ons mooie, maar oh zo koude, kikkerlandje! Daar aangekomen stonden, Bas, Paul en Monique´s ouders ons op te wachten. Dus even gezellig samen koffie drinken en bijkomen van de reis. Op naar huis! De komende dagen nog maar even lekker genieten van deze bijzondere vakantie! Ontzettend veel gezien.. Van hieruit iedereen heel erg bedankt voor de leuke reacties! En Paul en Monique namens Bas en mij heel erg bedankt dat jullie deze bijzondere reis met ons wilden delen, bedankt voor de goede zorgen -contact verhuurbedrijf/reisorganisatie, lekkere kookkunsten Mo- en natuurlijk jullie gezelligheid!

• 20 November 2011 - 12:53

Harold & Lisette:

Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn! XX

• 20 November 2011 - 13:20

Inge:

Welkom thuis luitjes, wat heb ik genoten van jullie verhalen, we gaan het allemaal nog wel van jullie horen onder het genot van een borrel, tot gauw X

• 20 November 2011 - 13:29

Monique H.:

Heej Avonturiers!
    Nou, eindelijk weer thuis. Wat een wereldreis hebben jullie gemaakt, zeg! Dat laatste avontuur met de walvissen en de haaien klonk ook echt super!!
    Geniet er nog even lekker van voor jullie morgen weer aan het werk moeten...
    GrüBe, Monique.

Ps. Ik vond jullie verhalen en foto's erg leuk om bij te houden!! :)